News

5 Augusti 2010, 12.30
Försäljning genom Cyncrona har upphört
Elektronikgruppen BK AB tecknade innan sommaren avtal med OEM International AB i syfte att förvärva verksamheten inom OEM:s division Production Technology, bolaget Cyncrona. I och med detta så finns inte längre Cyncrona kvar som leverantör för Mawi Tekniks produkter. Andra återförsäljar återfinns på hemsidan under "Återförsäljare".
14 juli 2009, 13:50
Wintech investerar i ny UV-härdutrustning
Wintech har köpt en UV-härdutrustning, UVB10 från Mawi Teknik. För att bli en mer komplett leverantör när det gäller skyddslackering och för att möta kunders kommande behov så investerar nu Wintech i en UVB10 från Mawi Teknik.
Läs mer på evertiq.se
7 april 2009, 14:42
Abelko investerar i ny utrustning
Luleåföretaget Abelko har investerat i en ny lacklina. Abelko har i sitt kontinuerliga arbete kring kvalitet valt att installerat en lacklina, bestående av en höghastighets lackrobot av märket Asymtek SL 940 E samt en härdtunnel av märket CT 500.
Läs mer på evertiq.se
16 december 2008, 10:37
Cabinova Electronics investerar i härdutrustning till sin lackeringsavdelning
Cabinova i Kopparberg är först ut tätt följt av SMP-elektroniklackering gällandes köp av batch härdmaskinen UVB10. Företaget har efter utvärdering funnit maskinen som bästa och mest prisvärda alternativ för sin verksamheten.
Läs mer på evertiq.se
23 oktober 2008, 08:12
Mawi Teknik släpper ny härdutrustning
UVB10 UV-Batch Curing Machine är en batch-härd maskin för snabb torkning av UV-härdande lacker och limmer. Maskinen är framtagen för kunder med låg och mellanstora volymer.
Läs mer på evertiq.se
19 maj 2008, 08:30
Wintech investerar i Estland
IPM elektroonika AS investerar i helt nya lackeringslokaler där man ställer upp en Select Coat från Nordson utrustad med applikator SC-200 för akryl och polyuretan lacker. Det investeras också i en ny härdtunnel, CT500 från Mawi Teknik för ökad effektivitet och flexibilitet.
Läs mer på evertiq.se
11 mars 2008, 12:47
Mawi Teknik i samarbete med Cyncrona
Mawi Teknik har skrivit samarbetsavtal med Cyncrona och SMP Elektronik gällande försäljning och marknadsföring av Mawi Tekniks härdugnar.
Läs mer på evertiq.se
15 januari 2008, 15:34
Marcus With ska effektivisera lackhärdningen
Marcus With, idag produktionschef på Wintech har startat ett nytt företag vid sidan om sitt nuvarande arbete på Wintech AB. Mawi Teknik har utvecklat en härdtunnel för lackade kort som skall effektivisera lackprocessen väsentligt i kretskortstillverkningen.
Läs mer på evertiq.se